Pleinfeest september 2013

Pleinfeest “Jong ontmoet Oud” enorm succes

Het onlangs gehouden pleinfeest was een enorm succes. Vele kinderen bezochten de school al dan niet samen met hun ouders, opa’s, oma’s of andere bekenden.

Omdat het weer niet helemaal mee zat werden alle activiteiten naar binnen verplaatst, maar dat mocht de pret niet drukken. Voor de kinderen was er een spellencircuit opgezet en daarnaast konden zij meedoen aan de diverse workshops van koken tot armbandjes en sleutelrekken maken, een rollatorrace en een les Zumba en ga zo maar door. 
Er was ook een rad van fortuin en een ouderwets enveloppenspel, waar de rijen dik stonden. Uiteraard waren er ook diverse heerlijke hapjes en drankjes te verkrijgen.

Enkele locale ondernemers hadden gratis producten afgeven die ook weer verkocht konden worden voor het goede doel.

Daarnaast was er ook de feestelijk opening van peuterspeelzaal Pippi in het naastgelegen pand.

Al met al een enorm geslaagde dag met een enorme opkomst, we hebben deze dag ruim 500 bezoekers mogen verwelkomen.

Ook de opbrengst van deze dag bestemd voor  een maatschappelijk doel in de gemeente Steenbergen zelf; stichting tanteLouise-Vivensis en dan specifiek; woonzorgcentrum Onze Stede en verpleeghuis De Lindenburgh overtrof alle verwachtingen.

Afgelopen vrijdagmiddag was de officiële bekendmaking van het opgehaalde geldbedrag.
De Manager van onze Stede, Dennis Taal was enorm verrast door het hoge bedrag.
Er is die dag maar liefs € 2039,42 opgehaald. Hier zullen verpleeghuis de Lindenburgh en woonzorgcentrum Onze Stede hun wens zeker mee in vervulling kunnen laten gaan. 

Verder werden de winnaars bekend gemaakt van de diverse spelonderdelen van het pleinfeest.

 Oudercomité Gummarusschool