Voorleeskampioen Gummarus 1 dec 2010

Hoe ik het heb ervaren: ik vond het heel leuk om voor te lezen zo wel bij de jury als in de klas. Ik heb er ook zelf ook heel veel van geleerd. Ik weet nu ook dat ik niet te snel moet lezen ook al ben er nerveus. Ik heb ook van veel groepen commentaar gekregen maar ook complimenten. Van het commentaar heb ik het meeste geleerd. Maar ook van de complimenten ben ik erg blij geworden. Bij de jury dacht ik dat het heel slecht ging, maar het ging zo te zien wel erg goed. We gunden het elkaar allemaal dat een van ons zo winnen, maar dat kan er maar een zijn. We waren allemaal heel nerveus. En de jury vond het een moeilijke beslissing. Het duurde best wel lang tot we het wisten. Maar toch was het wachten het waard. Toen gaf de jury de uitslag iedereen wachten tot het laatste moment. Toen was de winnaar bekend. Iedereen was opgelucht, en ik was heel erg blij. Ik had het zelf niet verwacht ik dacht dat iemand anders zo winnen, en dat dachten de andere klassen winnaars ook.

Susanne   groep 7b