Schoolreis van groep 6 mei 2013

Verhaal jayden    schoolreisje 23 mei 2013

Het arsenaal

Ik ging naar school fietsen met mama. Toen ging ik naar de klas en rustig op mijn stoel zitten even later gingen we naar de bus toen gingen ik en danique een plaats zoeken in de bus en mijn moeder zwaaide mij uit en toen gingen we de reis duurde een uur uiteindelijk waren we bij het arsenaal we gingen naar binnen we moesten eerst nog even wachten want de meneer moest nog even iets doen bij de kassa uiteindelijk mochten we gaan eerst gingen we met de roltrap naar boven en we gingen eerst een rondje lopen daarna mochten we zelf spelen ik ging met danique heel de tijd spelen we gingen eerst spelen bij die verdieping met de roltrap daar was het leuk we gingen schelpen gaan bekijken we gingen naar verloren dingen kijken van piraten en o ja alles is trouwens over piraten maar we gaan veder toen we daar alles gezien hadden gingen we naar beneden piratenhol dat was eng! We zagen eerst een vrouw ze zong en toen zagen we haar gezicht nou we zagen het niet want ik durfde niet te kijken en danique ook niet we zagen ook een opgehangen hoofd en skeletten en je zag ook een vrouw van de achterkant maar als je haar aan de voorkant wou zien was ze een rat hoe kan dat! En er was nog veel meer ik ben ook in een super hoge toren geweest met rachel en merel danique durvde niet maar dat maak niet uit en nog over het piratenhol er was ook nog een ton die draaide maar daar werd ik misselijk in  toen ik terug was van de hoge toren ging ik weer met danigue spelen je kon ook rogge aaien dat was leuk er was ook een attractie dat was een soort boot dat was net echt er was storm we werden een beetje nat en er was veel wind er waren ook echte papagaien het was een jongen en een meisje dat weet ik nog van de vorige keer en er was ook kleine aquariums waar vissen waren alles was leuk er was ook nog een film over piraten en er waren zulke bootjes die echt waren maar dan klein   ze gingen oorlog voeren een boot was toen een stukje kapot door de oorlog en toen dar met de booten afgelopen was ging de film nog heel even door en toen was het afgelopen en nog even over attractie er kwam toen een boot dat was onze vijand we gingen oorlog voeren uiteindelijk zonken ze maar wij zonken even later ook en toen we op de bodem was had een haai ons even later op  hap!

                                          einde