Schoolreis groepen 6 juni 2012

Op schoolreis naar het Arsenaal

We gingen in de bus en reden naar het Arsenaal toe. We gingen naar binnen en gingen naar boven rondkijken. Toen gingen we een film kijken van een spookpiraat met voor ons kleine bootjes in het water. Daarna gingen we in een piratenhol. Dat was heel eng met skeletten overal die ook echt bewogen .Daarna gingen we een film kijken. We zaten in een boot die beweegden en als het op de film regende, regende het bij ons ook een beetje. Toen gingen we in een uitkijktoren van wel 65meter hoog. Daarboven kon je ver kijken. Toen we weer terug op de grond waren, gingen we naar vissen kijken. Ze waren heel mooi. Er was ook een kleine haai bij. Je kon ze zien door glas. Om ongeveer half 1 hadden we een pauze. Na die pauze mochten we zelf rond lopen en we speelde een spelletje tot ongeveer 10 over 1. Dan gingen we terug in de bus, Bambini

 

Op schoolreis naar Bambini

We kwamen aan en deden onze schoenen uit en legden onze tassen weg en iedereen ging zo snel mogelijk naar de speeltuin. Er was een rode steile  glijbaan ,een gele glijbaan, een soort  rol glijbaan, een ballenbak met 2 kanonnen en een verkeers ding  met kleine fietsjes. En natuurlijk een groot klim rek van 9 meter hoor en een trampoline bij. Er waren lekkere ijsjes en bijna iedereen nam een spuitje met smaak. Er was ook een automaat en daar kon je voor 50 cent een snoepje krijgen en voor 2 euro een knuffel. Veel kinderen gingen met de grote lego-blokken spelen en we maakten een grote muur en een voortuin erbij. Je kon je er schminken. Dat deden veel meisjes maar ook sommige jongens. Er was ook een springkussen waar je kon springen en kunstjes doen. Daarna maakten we foto’s een van groep 6B,6A,6B en 6A samen. Daarna gingen we terug in de bus naar school.

Op schoolreis.

Het schoolreisje was heel erg leuk.  We gingen naar het Arsenaal en naar speelcircus Bambini. Om 9 uur vertrokken we naar het Arsenaal in Vlissingen. Daar mochten we roggen en vissen aaien. We zaten in een uitkijktoren van 80 meter hoog. We gingen met de lift naar boven en naar beneden. Sommige kinderen hadden hoogtevrees en waren een beetje bang. We zagen de marine boten in de uitkijktoren. Toen we weer beneden waren gingen we lunchen. Na het lunchen mochten we drie kwartier vrij spelen. Toen kwam de bus ons weer ophalen om naar Bambini te gaan. Tijdens het rijden zagen we de marine boten van dichtbij. Toen we in Bambini waren gingen we gelijk spelen. Je kon met grote lego-blokken spelen. Er was een hele steile rode glijbaan. Er was een ballenbak met kanonnen. Er was een luchtkussen. Op het laatst maakten we een foto van groep 6A, 6b en samen toen kwam de bus ons weer ophalen om naar huis te gaan.

einde!!