Nationale schoolzwemkampioenschappen 2013

Er zijn weer de Schoolzwemkampioenschappen bezig. Het team van de Gummarus school heeft met 2 teams de regionale gehaald. Nu waren de provinciale aan de buurt.

 

Provinciale zwemkampioenschappen

We waren natuurlijk met 2 teams door. De teams vertrokken naar Os. Daar gingen we natuurlijk aan het begin inzwemmen, na het inzwemmen begonnen de wedstrijden. Na allen wedstrijden was er een fun estafette. Hier bij gingen het niet om de prijs. Je ging met je team om de buurt in een band zitten, dan moest je met je armen naar voren komen. Bij de wat kleinere kinderen mochten de wat ouderen kinderen de kleineren helpen. Na deze fun estafette was de zenuwslopende prijs uitreiking. Eerst begonnen ze met de teams van Zeeland. Toen kwamen die voor de teams voor Noord-Brabant. Hier bij eindigden team 2 op de 5e plek. En team 1 op de 3e plek. Team 1 was dus door. J L dit vonden sommige kinderen niet leuk (onder andere ik).

 

Regionale kampioenschappen

Voor het laatste kampioenschap kwamen alle leden van het team naar de school. Toen gingen we in een stoet naar het zwembad. (ik weet even niet welk zwembad.) Daar gingen we het laatste wedstrijd zwemmen. Na een lange dag, was eindelijk de prijsuitreiking. Helaas eindigde we op de 19 plaats LL. Maar we hebben daar na lekker bij de MC gegeten. Mmm J J J J       

Dit was het! Gemaakt door : Serella  Doeii J