Gummarus zwemkampioen 2011

Bij het zwemmen moesten we als eerst een estafete doen. je moest 1 baan zwemmen .borstkrol was de slag. daarna moesten we 1 baan schoolslag doen. daarna was de leraren estafete, daar waren we helaas 2de mee geworden.tenslotte was er een luchtbeddenrace waar we ook 2de mee zijn geworden.daarna was de prijsuitreiking, toen we hoorden dat we 1e zijn geworden sprongen we in het water met ons t-shirt aan en toen zwommen we naar de overkant. en toen gingen we op het podium staan en toen kregen we een medaille en 3 bekers. 1 voor de leraren en de wisselbeker die we vorig jaar ook hadden gewonen en een beker die we mochten houden. het zwemmen werd gehouden op zondag 27 maart.

het was in bergen op zoom in zwembad de schelp.

groetjes Serella

groep 5b

Zwemwedstrijden in de Schelp.

De zwemmers waarmee we gezwommen hebben zijn voor groep3 Job, groep 4 Maureen ,groep 5 Koen,Groep 6 Koen, groep 7 Rick, groep 8 Bas. We zijn als team naar de scholen kampioenschappen gegaan in Bergen op Zoom, zwembad De Schelp.

Iedereen uit ons team heeft drie keer gezwommen een keer estafette een baan. Waarmee we eerste waren. En  een keer individueel. Groep 3 t/m groep 5 moesten een baan schoolslag. Groep 7 t/m 8 moesten twee banen schoolslag. Rick Bulman werd daarmee eerste en Job Erdman ook. Daarna hebben we ook nog een luchtbedden race gedaan. Een moest er op en twee gingen duwen. Aan de andere kant stond het andere team van ons we moesten wisselen en we werden tweede.

Daarna kwam de prijsuitreiking we zwommen in onze gymkleren naar de overkant, toen stonden we met iedereen uit ons team op eerste plaats!!!!!

Rick Bulman.

GUMMARUSSCHOOL IS NIET TE KLOPPEN!

Het  team van gummarusschool heeft in de schelp in bergen op zoom de eerste plaats gewonnen met het aantal punten van 28. Het was de bedoeling om zo min mogelijk punten te behalen. De tweede plaats had 65 punten, met het leraren/begeleiders waren we 2e en met de estafette van de kinderen waren we eerste. In de krant stond dat Rick Bulman eerste en Job Erdmann  waren op de enkele afstanden 1e. Het was in het zwembad heel druk omdat er veel mensen kwamen. Toen we werden om geroepen dat we eerste werden sprongen we in het water en zwommen we naar het podium toen hebben we 3 bekers gekregen de wisselbeker de eerste plaats beker en de beker voor het leraren team we hebben een estafette gedaan enkele afstanden en een luchtbedden race met de luchtbedden race waren we tweede bij de enkele 1e plaats.

Het team bestaat uit de zwemmers van alle groepen alle kinderen zwommen een klas hoger dus moeilijker maar toch hebben we het gehaald op tweede paasdag gaan we weer naar de schelp en hopen het record te verbeteren van 4e plaats maar we moeten goed ons best doen om te winnen.

Bas Erdmann gr. 7a