Feest jongste kleuters juni 2012

Circusfeest  groep 1

Bij binnenkomst verzamelden zich een heleboel leeuwen, clowns, danseresjes, goochelaars en andere circusartiesten. Toen mochten we naar de grote gymzaal voor de circus voorstelling van Circus Gummarus!

Juf Rian en Juf Brigitte maakten er als clowns een dolle boel van door bij alle acts voor verrassingen te zorgen. Juf Sandra en Juf Ingrid hadden een heel moeilijke act als chinese koorddansers, Juf Carla had de pech als leeuwentemmer dat haar leeuwen geen zin hadden om wakker te worden, maar gelukkig hielpen de clowns…. Juf Sonja betoverde een deel van de kleuters die konden klappen en als klap op de vuurpijl was er de grote verdwijntruc van onze directeur, Juf Els. Goochelaar Juf Marja toverde haar echt helemaal weg…tot grote verbazing van alle kinderen! Helaas lukte het terug toveren niet,omdat ze haar toverstok kwijt was. Dan eerst maar de spelletjes met z’n allen.

Aan het eind van de ochtend had de goochelaar haar toverstokje gelukkig weer gevonden en zagen de kinderen hoe Juf Els weer terug getoverd werd!

Moe, maar heel voldaan kunnen onze jongste kleutertjes nu van hun vakantie gaan genieten!